Trivsel Trods Travlhed 

Hvordan finder man ud af, om der er stress blandt medarbejderne – og i givet fald, hvor slemt det er? Skal man sende en medarbejder med stress signaler hjem, eller...?

Hører du til tider ordet stress blandt medarbejderne, er sygefraværet pludselig ændret eller har en eller flere medarbejdere ændret adfærd, kan det være symptomer på stress. Signalerne kan være mange og forskellige – så lyt til din intuition og tag ansvar. Det værste er berøringsangst! Hvis du vælger at se i gennem fingre med de stress signaler du ser og hører, kan det udvikle sig til en eller flere langtidssygemeldte medarbejdere og/eller starten på en større medarbejderflugt.

Undersøgelser viser, at det langt fra altid er løsningen at sende den stressramte medarbejder hjem, da personen ofte i løbet af kort tid vil miste sin arbejdsidentitet. Ydermere vil det ofte medføre, at personen vil føle sig flov, miste selvtillid og være svær at få tilbage på arbejdspladsen igen, hvis denne har været væk fra sine kolleger i uger eller måneder. 

Er du i tvivl om, hvorledes du skal håndtere stress signaler eller stressramte medarbejdere, så kontakt LøthConsulting eller hent den lille pjece trivsel trods travlhed her.

  

 

 

 

 

 

 

Ringkøbingvej 24 6800 Varde Tlf: 30 29 39 79 E-mail: hl@loethconsulting.dk